۱۳۸۷ دی ۲۹, یکشنبه

تخم‌مرغ‌ها را براي نگهداري در يخچال نشوييد



جام جم آنلاين: به توصيه كارشناسان تغذيه و بهداشت؛ تخم‌مرغ را براي نگهداري در يخچال نبايد شست؛ چرا كه با اين عمل باكتري‌ها وارد تخم‌مرغ مي‌شوند.
به گزارش معاونت دارو و غذاي دانشگاه علوم پزشكي ايران، متخصصان اعلام كردند كه شستن تخم مرغ قبل از انتقال به يخچال راه ورود باكتري‌ها را از طريق منافذ روي پوسته آنها ايجاد مي‌كند.
همچنين براي نگهداري تخم‌مرغ در يخچال بهتر است قسمت پهن‌تر تخم مرغ را بالا گذاشته و قسمت سر آن را به سمت پايين قرار دهيد.لازم به ذكر است، تخم‌مرغ خام تا يك ماه و تخم مرغ آب پز تا يك هفته در يخچال قابل نگهداري است. به توصيه كارشناسان؛ تخم‌مرغ پخته و غذاهاي داراي تخم‌مرغ بيشتر از 2 ساعت نبايد بيرون از يخچال نگهداري شوند. همچنين غذاهاي تخم‌مرغ دار بايد حداكثر طي 3‌روز مصرف شوند.

هیچ نظری موجود نیست: